Welkom bij Osteopathie Achten
brengt u in beweging.

Osteopathie Den Bosch

Osteopathie is een veilige manuele geneeskunde die zich richt op het vinden en behandelen van functiestoornissen in de beweeglijkheid van gewrichten en weefsels in het hele lichaam. Deze beweeglijkheid is nodig om uw lichaam goed en zonder klachten te laten functioneren. Vraagt u zich af of wij iets voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons, wij helpen u graag!

Specialismen

Baby / Kinderen

Baby / Kinderen

Osteopathie kan een goede en veilige bijdrage leveren aan de gezondheid van uw baby. Baby’s vragen andere aandacht dan volwassenen, zowel in de geneeskunde als in de osteopathie.

Omdat ze jong en flexibel zijn denken veel mensen dat er bij baby’s geen spanning of stress in hun lichaam aanwezig kan zijn. In de praktijk blijkt dit vaak anders te zijn.

Volwassenen

Volwassenen

Veel mensen leven met klachten die niet gemakkelijk te behandelen zijn, zoals rugpijn, uitstralende pijn in arm of been, whiplash, slechte darmwerking of buikpijn. In sommige gevallen zijn er middelen waarmee de pijn kan worden bestreden, maar die de oorzaak niet wegnemen waardoor de klacht steeds terugkomt. In zo’n geval kunt u een osteopaat raadplegen.

Sporters

Sporters

Osteopathie is een uitermate geschikte manier om (terugkerende) blessures te behandelen. Omdat een osteopaat op andere manieren zoekt naar de oorzaak van blessures dan bijvoorbeeld een fysiotherapeut of manueel therapeut, kan dit een goede aanvulling zijn op weg naar herstel.

  • Pieter Achten DO. - MRO.

    Van maandag t/m vrijdag aanwezig bij Osteopathie Achten

    Buiten de algemene Osteopathie bijzondere aandacht voor de behandeling baby’s en kinderen en sportgerelateerde klachten.

    Lees meer over Pieter

    BUTTON

Dit zeggen onze klanten

  • “Door duidelijke tips, adviezen en échte interesse ben ik door Pieter enorm geholpen. Na de behandelingen voel ik wezenlijk verschil in mijn gestel.”

    Pim Ondernemer
  • “Enorm ervaren en deskundige osteopaat. Zeer communicatief en duidelijk in zijn doelstellingen.”

    Maikel Sporter
  • “Osteopathie Achten is echt een aanrader. Specialisme: baby's. Heel, heel relaxed. Mijn zoontje viel tijdens de behandeling gewoon in slaap in zijn armen! Zeer goeie ervaring mee dus.”

    Kim Moeder van baby

Behandel tijden

Maandag – vrijdag: 08:00 – 18:00

Telefonisch spreekuur

Maandag, woensdag en vrijdag van 13.30 tot 14.00 uur
073-5517956